Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_70m5skrahfr02b2h3f3d01r7i7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Sprekers | HR Festival
 Prof. dr. Ap Dijksterhuis

Prof. dr. Ap Dijksterhuis

Prof. dr. Ap Dijksterhuis is hoogleraar, ondernemer, spreker en schrijver. Hij probeert met inzichten uit de wetenschappelijke psychologie de wereld te verbeteren door gedrag te veranderen en door menselijk geluk te bevorderen. Dit doet hij onder andere met zijn ondernemingen D&B, voor gedragsverandering, en Happiness Lab, voor geluk. Als onderzoeker won hij een handvol wetenschappelijke prijzen (waaronder de zeer prestigieuze Early Career Award van de American Psychological Association), en was hij redacteur van het gezaghebbende Science. Hij is hoofd van de afdeling sociale psychologie van de Radboud Universiteit Nijmegen. Als schrijver en veelgevraagd spreker probeert hij mensen te inspireren. Hij schreef een aantal boeken waaronder: Het slimme onbewuste (2007; meer dan 100.000 exemplaren verkocht, genomineerd voor de Eureka prijs), Op naar geluk (2015), en Wie (niet) reist is gek (2017). HP/De Tijd riep hem een aantal jaren geleden uit tot een van de 100 meest invloedrijke Nederlanders.

Sessies

 
Ir. Kees Kouwenhoven

Ir. Kees Kouwenhoven

Ir. C.P.M. (Kees) Kouwenhoven studeerde Industriële Organisatie aan de Technische Universiteit Delft en was ruim zestien jaar Director bij de HRM-adviesgroep van PricewaterhouseCoopers. Hij heeft nu zijn eigen adviesbureau 'C. Kouwenhoven Consultancy' te Delft en adviseert op het terrein van ethiek, personeelsmanagement en vreugdevol werken. Hij adviseert individuen en organisaties bij het vormgeven van een pad naar 'werken met plezier en goed presteren'. In 2005 publiceerde hij het managementboek 'De zeven bronnen van arbeidsvreugde'. 'Zijn visie komt tot uitdrukking in advieswerk, lezingen, workshops en publicaties.

Sessies

 
Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher geldt als een van de meest inspirerende en vernieuwende managementdenkers van ons land. Hij schreef acht boeken waaronder de bestsellers Pimp je afdeling, Turbomanagement en de HR-klassieker Onbeperkt Houdbaar over duurzame inzetbaarheid. Zijn nieuwe boek de Leer(r)evolutie verschijnt voorjaar 2018. Jeroen Busscher is strateeg op het gebied van gedragsverandering binnen organisaties. Daarnaast is hij veelgevraagd spreker, docent, columnist en dagvoorzitter.

Sessies

 
Erwin Klappe

Erwin Klappe

Erwin Klappe is oprichter en eigenaar van Klappe Training. Hij heeft een achtergrond als arbeids- en organisatiepsycholoog. Klappe bevindt zich in de voorhoede van werkgelukdeskundigen in Nederland. Zo is hij initiatiefnemer van het grootste en langstlopende werkgeluk trainingsprogramma: Amphia Floreert. Samen met Onno Hamburger – grondlegger van deze aanpak – trainde hij meer dan 600 verpleegkundigen en leidinggevenden. In 2014 werd dit trainingsprogramma door het ministerie van SZW uitgeroepen tot best practice tegen werkstress en ter bevordering van duurzame inzetbaarheid. Hij publiceerde hierover in diverse vakbladen (TvOO, M&O, TvC) en verscheen in de landelijke media (Metro, RTL). Klappe Training geeft interactieve lezingen, workshops en (online) trainingen over gelukkig werken, gelukkig leidinggeven en gelukkig organiseren.

Sessies

 
Heleen Mes

Heleen Mes

Heleen Mes bereikte als HR-directeur met twee werkgevers een toppositie Beste Werkgevers en heeft de missie om van gelukkig werken de norm te maken in Nederland. Zij is keynote speaker over de (inter)nationale employee experience-ontwikkelingen bij Beste Werkgevers, High Performance Organisaties en Gelukkig Werken-bedrijven. Zij is editor van de succesvolle nieuwssite Happy People Better Business Nieuws (www.hpbbnieuws.nl en www.hpbbnews.com) en LinkedIn group Employee Experience Nederland/België. Zij werkt verder als HR-directeur, consultant en docent HRM en is partner van het HappinessBureau.

Sessies

 
Ir. Erik Giebels

Ir. Erik Giebels

“Het boeit me mateloos hoe mensen acteren en wat de drivers zijn voor een samenwerking waarbij het plezier ervan af spat en je de klant echt blij maakt. Wat is het nu precies, dat het verschil maakt? En kunnen we de werkweek net zo leuk maken als het weekend?” Erik Giebels is sinds 2005 partner, trainer en coach bij Arpa Learn Instituut. Samen met zijn collega’s ontwikkelde hij het Learn-gedachtegoed, een nieuwe manier van kijken naar organisaties dat principes van onder andere Lean, Ricardo Semler en diverse communicatie- en coachingmodellen effectief samenbrengt. Met veel enthousiasme helpt hij leidinggevenden op weg om hun organisatie te transformeren in een Lerende Organisatie, waar werkplezier, elkaar versterken en continu verbeteren centraal staan. Daarbij treedt hij regelmatig op als spreker op inspiratiebijeenkomsten rondom nieuw organiseren. Erik: “Ergens schuilt er een wereldverbeteraar in mij.”

Sessies

 
Tanja Hoornweg

Tanja Hoornweg

Tanja Hoornweg werkt ruim 25 jaar op het snijvlak mens en organisatie. Zij ondersteunt mensen in organisaties in het “mee”ontwikkelen met de organisatieontwikkeling. Zoekt naar aansluiting tussen behoeften en belangen van het individu en de organisatie. Sleutelwoord is intrinsieke motivatie: 'van moeten naar willen’. Is vanaf 2008 actief als coach 7 bronnen van arbeidsvreugde. Ruime ervaring als adviseur/coach op gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling en werkte als leidinggevende Human Resource Development. Is mede-eigenaar/oprichter van HNLCompany (2012) HNLCompany begeleidt bedrijven die het werk op een andere manier willen organiseren; verantwoordelijkheden lager in de organisatie, dichter bij de klant en minder regels. Dit vraagt o.a. om een andere invulling van leiderschap, ‘Het Nieuwe Leidinggeven’. Samen met de klant ontwikkelt HNLCompany een aanpak om Het Nieuwe Leidinggeven praktisch vorm te geven.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_70m5skrahfr02b2h3f3d01r7i7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0